ثبت تغییرات شرکت

ثبت دادمهر - ثبت تغییرات شرکت
به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟

مقدمه

بعد از ثبت شرکت، احتمال دارد مؤسسان شرکت بخواهند تغییراتی را در جهت مصلحت شرکت ایجاد کنند. برخی تغییرات شرکت شامل قانون اداره ثبت می‌شوند و باید به‌طور رسمی در روزنامه رسمی کشور منتشر شده و پیگیری شوند. ثبت انواع تغییرات توسط افراد شرکت قابل انجام است اما می‌توان از موسسه‌های حقوقی در این زمینه کمک گرفت.

شرکت­ها معمولاً برای گسترش فعالیت، دست به‌تغییراتی همچون افزایش سرمایه یا تغییر آدرس و نام شرکت می‌زنند که کاملاً عادی است اما چه تغییراتی باید ثبت گردند؟ مراحل ثبت این تغییرات چیست؟ در ادامه به‌این سوالات پاسخ داده می‌شود.

فرم درخواست آنلاین صورت‌جلسه تغییرات

وارد کردن شناسه ملی شرکت و در صورت نداشتن شناسه، شماره ثبت و انتخاب نوع شرکت.

تعیین نوع صورت‌جلسه، تعیین حدنصاب جلسه، تکمیل مشخصات متقاضی، تاریخ برگزاری جلسه، ساعت شروع و پایان جلسه و در نهایت دریافت شماره ۱۹ رقمی تعیین مشخصات و سمت امضاکننده دفتر از موارد این مرحله‌اند.

تعیین اشخاص جلسه، انتخاب سمت در شرکت و سمت در جلسه.

انتخاب گزینه نماینده یا وکیل به‌همراه انتخاب نوع نمایندگی.

چه تغییرات شرکتی باید ثبت شود؟

طبق ماده ۲۰۰ قانون تجارت ثبت یک سری از تغییرات در شرکت الزامی است.

تغییر آدرس شرکت، موضوع فعالیت، نام شرکت و تغییر بندی از اساسنامه.

اضافه شدن شرکای جدید یا خروج برخی شرکا از شرکت.

ثبت دادمهر - تغییراتی که باید ثبت شوند

انواع ثبت تغییرات شرکت

تمامی موارد ذکر شده در بالا، از انواع ثبت تغییرات در شرکت هستند.

مدارک لازم برای ثبت تغییرات شرکت

جهت اقدام برای ثبت تغییرات باید تمامی اعضا با تغییرات موافقت کنند. برای ثبت تغییرات شرکت به مدارکی نیاز دارید؛ این مدارک عبارت هستند از:

افرادی که می‌خواهند خارج شوند، باید به‌منظور ثبت امضا در دفاتر اداره باهمراه داشتن اصل مدرک شناسایی حضور داشته باشند.

مراحل ثبت تغییرات شرکت

به‌طور کلی، تمامی شرکت‌ها برای ثبت تغییرات ابتدا باید صورت‌جلسه را تنظیم کرده و تمامی شرکا اوراق را امضا کنند. در این مرحله باید بامراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت‌ها (به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir)، نسبت به ثبت اطلاعات و بارگذاری مدارک اقدام کرد. مدارک مورد نیاز دیگر باید از طریق پست برای اداره ثبت شرکت‌ها ارسال گردد. برای پرداخت هزینه‌های قانونی جهت اخذ آگهی تغییرات باید به‌اداره مربوطه مراجعه کنید؛ برای روزنامه رسمی نیز باید هزینه پرداخت کنید. صدور آگهی، آخرین مرحله این فرایند است. انجام تمامی مراحل توسط خودتان امکان پذیر است اما در صورت نیاز می‌توانید از موسسه حقوقی دادمهر کمک بگیرید.

ثبت صورت‌جلسه تغییرات شرکت

برای ثبت تغییرات به‌وجود آمده در شرکت مانند تغییر اعضا، تغییر ساختار شرکت، تغییر میزان سرمایه، تغییر نام شرکت و غیره باید تصمیمات در قالب یک جلسه یا جلسات تنظیم شوند. آگاهی از اینکه هر تغییر نیاز به‌کدام مجمع، کدام جلسه، کدام صورت‌جلسه و حتی چند صورت‌جلسه دارد، حائز اهمیت است. در حالت کلی، سه نوع صورت‌جلسه وجود دارد که در ادامه آن‌ها را ذکر خواهیم کرد. برای ثبت صورت‌جلسه تغییرات شرکت، می‌توانید از موسسه حقوقی دادمهر کمک بگیرید.

تمامی موارد در رابطه با صورت‌جلسه تغییرات شرکت، از طریق این سه نوع مجمع و جلسه انجام می‌شوند.

مراحل ثبت صورت‌جلسه تغییرات شرکت:

مجامع هیئت مدیره در شرکت‌ها

طبق قانون، به کسانی که در شرکت سهام دارند، هیئت مدیره گفته می‌شود. سهام‌داران بارضایت و تصمیم خود حداقل به‌مدت دو سال (می‌تواند به‌صورت نامحدود باشد) رئیس هیئت مدیره را انتخاب می‌کنند. در واقع، یک نفر رئیس و یک نفر نایب‌رئیس توسط هیئت مدیره انتخاب می‌شود. هیئت مدیره می‌تواند با برگزاری جلسات و ارائه صورت‌جلسه، نسبت به ‌ثبت تغییرات دست به ‌اقدامات مهمی بزند.

موارد مورد بررسی در مجمع هیئت مدیره شرکت‌ها

اعضای هیئت مدیره باید هر شش ماه یک بار میزان درآمد و بدهی یا قرض‌های شرکت را بررسی کرده و به‌بازرس یا بازرسان شرکت ارائه کنند. در جلسات هیئت مدیره تعیین سمت‌های رأس شرکت همچون انتخاب مدیران داخلی شرکت، مدیر عامل، رئیس و نایب‌رئیس نیز انجام می‌شود. در رابطه با معاملات و قراردادهای شرکت، هیئت مدیره است که تصمیم‌گیری می‌کند. چنانچه معاملات بدون اجازه هیئت مدیره توسط مدیرعامل و مدیران انجام شوند، امکان باطل کردن آن‌ها وجود دارد و در صورت بروز خسارت، خودشان باید هزینه را متحمل شوند.

مجمع عمومی عادی شرکت

طبق اساسنامه، مجمع عمومی عادی به‌طور سالیانه برگزار می‌شود که در مقایسه با دیگر مجمع‌های عمومی از اهمیت بالاتری برخوردار است. به‌دلیل حضور سهام‌داران، باید زمان برگزاری این مجمع در اساسنامه حتماً ذکر شود. در مجمع عمومی عادی، مدیران تصمیمات کلی را می‌گیرند؛ سپس روش انجام امور توسط شرکا تصویب می‌شود. در این مجمع، سهام‌داران فرصت اعلام نظرات خود را پیدا می‌کنند.

موارد مورد بررسی در مجامع عمومی عادی

باتوجه به‌اساسنامه، مجمع عمومی باید به همان تعداد بازرس انتخاب کند. نظارت بر عملیات هیئت مدیره و انتقال اطلاعات به صاحبان سهام، از وظایف بازرس است. انتخاب اعضای هیئت مدیره بر عهده این مجمع عمومی است. هر شرکت باید بداند سالانه چه میزان سود و زیان داشته است؛ هیئت مدیره اطلاعات سود و زیان را به‌طور دقیق ارائه می‌کند و توسط مجمع عمومی عادی تصویب ترازنامه صورت می‌گیرد. تعیین اهداف شرکت، تعیین روزنامه کثیرالانتشار (جهت ثبت آگهی و اطلاعیه‌های شرکت) و تقسیم منافع موجود در شرکت به‌طور مساوی و عادلانه بر عهده این مجمع است. قبول‌کردن و یا ردکردن پیشنهادات سهام‌داران، اعضای هیئت مدیره و بازرسان از موارد مورد بررسی در مجامع عمومی عادی است.

مجامع عمومی فوق‌العاده شرکت‌ها

مجامع عمومی فوق‌العاده نیز در رابطه با ثبت تغییرات وظایفی دارند. دارندگان بیش از نصف سهامی که دارای حق رأی‌اند، باید در این مجمع شرکت کنند. کاهش و افزایش سرمایه شرکت، تغییرات اساسنامه و انحلال شرکت از موضوعات عمده‌ای است که در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت‌ها مطرح می‌شود. هنگامی که اکثریت دو سوم رأی‌ها نظری یکسان داشته باشند، آن تغییرات مورد موافقت قرار می‌گیرند. اساسنامه شرکت باید مشاهده شده و در غیاب سهام‌داران، درج آگهی دعوت در روزنامه کثیرالانتشار صورت گیرد.

موارد مورد بررسی در مجامع عمومی فوق‌العاده

مراحل پیگیری ثبت تغییرات شرکت

سایت روزنامه رسمی و سامانه جامع ثبت شرکت‌ها برای پیگیری و استعلام ثبت انواع تغییرات شرکت‌ها در نظر گرفته شده‌اند. بعد از ورود به‌ سامانه، باید گزینه استعلام تغییرات شرکت را انتخاب کرده و وارد مرحله پیگیری شوید. نوع درخواست را انتخاب کنید و با انتخاب صورت‌جلسه تغییرات، کد پیگیری را وارد کنید. امکان استعلام تغییرات برای اشخاص ثالث وجود دارد و باید از طریق روزنامه رسمی پیگیری صورت گیرد.

انحلال شرکت

برای پایان عمر و عدم ادامه فعالیت شرکت، باید نسبت به ‌انحلال آن اقدام کرد. در ثبت تغییرات انحلال شرکت، باید یکی از افراد به‌عنوان مدیر تصفیه معرفی و تعیین گردد. مدیر تصفیه باید هم‌زمان با فرآیند منحل‌شدن یا بعد از انحلال و تقسیم دارایی و سرمایه میان سهام‌داران، به‌امور شرکت رسیدگی کند. متخصصان در مرکز ما یعنی موسسه حقوقی دادمهر با آشنایی با تمامی انواع تغییرات شرکت، می‌تواند راهنمای خوبی در این زمینه باشند. 

انواع تغییرات در سرمایه شرکت

افزایش سرمایه: گاها پیش می‌آید که شرکت برای ادامه فعالیت، گسترش فعالیت و پاسخگویی به‌نیازهای خود، به ‌منابع مالی جدید نیاز پیدا کند. دراین‌مواقع، شرکت به‌ پیشنهاد هیئت مدیره برای تأمین منابع مورد نیاز جهت افزایش سرمایه شرکت، اقدامات لازم را انجام می‌دهد. بالا بردن مبلغ اسمی سهام و انتشار سهام جدید، از راه‌های مؤثر افزایش سهام شرکت‌اند.

کاهش سرمایه: نوعی دیگر از ثبت تغییرات شرکت کاهش سرمایه آن است. کاهش سرمایه در شرایطی که اوضاع نامساعد است، می‌تواند مفید واقع شود. هنگامی که شرکت سوددهی دارد یا شرکت با ضررهای وارده بخشی از سرمایه خود را از دست داده است نیز کاهش سرمایه انجام می‌شود.

ثبت تغییرات در سرمایه شرکت می‌تواند به‌صورت کاهشی یا افزایشی باشد. اگر شرکت بخواهد تغییراتی را در سرمایه به‌وجود آورد، باید از هیئت‌رئیسه کمک گرفت. ابتدا باید جلسه‌ای را باحضور اعضای هیئت مدیره تشکیل داد تا تصمیم‌های لازم گرفته شوند. چنانچه برای ایجاد این تغییرات توجیه و دلیلی منطقی وجود داشته باشد؛ هیئت مدیره گزارش مالی شرکت را از آغاز سال درخواست می‌کند. بازرسان روی گزارش ارائه شده تحقیقات و بررسی‌هایی را انجام می‌دهند و نتیجه را به‌هیئت مدیره اعلام می‌کنند.

برای ثبت این نوع تغییرات، چنانچه شرکت مزبور سهامی خاص باشد باید پس از انجام این مراحل و توافق هیئت‌رئیسه، نتیجه در روزنامه‌ای کثیرالانتشار منتشر شود؛ با ثبت این آگهی، سهام مورد نظر به‌فروش می‌رسد. شرکت‌های قرار گرفته در دسته سهامی عام باید برای فروش سهام، در روزنامه‌ای معتبر آگهی منتشر کرده و اعلام کنند که متقاضیان در تاریخ مقرر جهت کسب گواهینامه حق خرید سهام اقدام کنند.

مراحل ثبت کاهش سرمایه شرکت

به‌منظور ثبت تغییرات کاهشی سرمایه شرکت، ابتدا باید صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده توسط شرکا امضا شود. فهرست شرکا و سهم هر یک از آن‌ها، باید توسط خودشان امضا و تأیید گردد. درصورتی که متقاضی شخصی حقوقی است، باید برگه نمایندگی نیز ارائه شود. برای تکمیل این فرآیند، باید مجوزهای لازمه را از مراجع قانونی کسب کنید. اگر برای ثبت چنین تغییراتی، نیاز به‌راهنمایی و کمک دارید، موسسه حقوقی دادمهر گزینه مناسبی است. لازم به‌ذکر است که در جلسه، حضور اکثر شرکا الزامی است.

تغییر، افزایش یا کاهش موضوع شرکت

موضوع یک شرکت بیانگر هدف و حوزه فعالیت آن است. تعیین موضوع شرکت به‌منظور تعیین وظایف و اختیارات اعضا در اساسنامه به‌طور دقیق ذکر می‌شود. تعیین و تغییر موضوع شرکت، از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا سرمایه شرکت فقط باید در رابطه با موضوع شرکت به‌کار رود. در راستای صلاح شرکت، امکان تغییر موضوع و کاهش یا افزایش موضوع شرکت وجود دارد. در مجمع عمومی فوق‌العاده، سهام‌داران شرکت جهت تغییر، افزایش و یا کاهش موضوع دور هم جمع شده و تصمیم‌گیری می‌کنند.

راهنمای ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص

برای ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص نیز مراحلی وجود دارد. ابتدا باید متقاضی وارد سامانه شده و گزینه صورت‌جلسه تغییرات را انتخاب کند. حال باید با وارد کردن شناسه ملی شرکت و کد امنیتی موجود در سایت، به‌مرحله بعدی رود. نام و سمت متقاضی، ساعت شروع و پایان جلسه از جمله اطلاعات خواسته شده در این مرحله هستند. حال باید نوع تصمیم و تغییر صورت گرفته را انتخاب کرده و به ‌مرحله بعد رفت. در این گام، باید سمت شخصیت حقوقی و سمت در جلسه برای افراد حاضر در جلسه ثبت گردد. حال با تعیین نوع ارتباط افراد باشرکت سهامی خاص و تأیید صورت‌جلسه، مراحل را می‌توان با دریافت کد رهگیری به‌پایان رساند.

ثبت تغییر نام شرکت مسئولیت محدود

ابتدا باید مجمع عمومی فوق‌العاده تشکیل شده و صورت‌جلسه‌ای تنظیم گردد. صورت‌جلسه باید توسط تمامی شرکا با ذکر نمودن میزان سهام خود امضا شود. در صورتی که تعداد شرکای شرکت بالای دوازده نفر است، باید اعضای هیئت نظار انتخاب شده و نامشان به‌همراه امضا در صورت‌جلسه وجود داشته باشد. بعد از یک ماه، یکی از اعضای شرکت یا وکیل باید به‌ واحد تعیین نام اداره مراجعه کند. بعد از انجام این مراحل، تعیین نام و اخذ موافقت مسئول مربوطه باید نسبت به ‌ثبت آگهی برای ثبت تغییرات نام اقدام کرد. ما در موسسه حقوقی دادمهر، تمامی این مراحل را با سرعت و اطمینان بیشتری انجام می‌دهیم. لازم به‌ذکر است که عنوان تضامنی نسبی و مسئولیت‌های محدود شرکت، برای تغییر نام شرکت باید آورده شوند.

ثبت تغییرات انتقال سهام شرکت

افراد باید در جلسه حضور پیدا کرده و صورت‌جلسه را امضا کنند. در این مرحله، تمامی افراد دریافت کننده و واگذارکننده سهام باید مالیات خود را به‌ادارات مربوطه پرداخت کنند. لازم به‌ذکر است که شرکت‌های با مسئولیت محدود، با نقل و انتقال سهام بین خودشان، نیازی به‌گواهی مالیات ندارند. در غیر این صورت، باید مالیات ۴ درصد نقل و انتقال در سهام بانام و بی‌نام پرداخت شود. در صورت نداشتن گواهی مالیاتی، نیازی به ‌ثبت آگهی تغییرات نیز وجود ندارد.

ثبت تغییر آدرس برای شرکت مسئولیت محدود

یکی از انواع ثبت تغییرات شرکت، تغییر آدرس است. به‌این منظور، باید در مجمع عمومی جلسه‌ای تشکیل شده و با اتخاذ تصمیم‌های لازمه، صورت‌جلسه‌ای تنظیم گردد. صورت‌جلسه را باید تمامی اعضای شرکت باذکر مقدار سهم خود امضا کنند. چنانچه تعداد اعضا زیاد است (بالای ۱۲ نفر)، هیئت نظار انتخاب شده و اسامی و امضایشان در صورت‌جلسه ثبت می‌گردد. یکی از اعضای رسمی یا وکیل باید صورت‌جلسه را به‌اداره ثبت شرکت‌ها تحویل دهد که برای این کار، به‌مدت یک ماه پس از تشکیل جلسه فرصت وجود دارد. اگر اختیار تغییر محل شرکت به ‌هیئت مدیره در اساسنامه داده شده باشد، صورت‌جلسه توسط هیئت مدیره تنظیم می‌شود و اگر تغییر از شهرستان به ‌شهرستان دیگری باشد، پرونده شرکت مطابق با ‌درخواست آن‌ها تنظیم و به‌شهرستان مربوطه ارسال می‌گردد.

تغییر آدرس شرکت سهامی

رعایت تشریفات و دعوت‌نامه باید طبق قانون تجارت و اساسنامه شرکت انجام شود. به‌منظور ثبت تغییرات آدرس شرکت سهامی، صورت‌جلسه باید در مجمع عمومی فوق‌العاده تنظیم شده و به ‌امضای اعضای هیئت‌رئیسه برسد. اگر در اساسنامه شرکت، تغییر آدرس شرکت در حوزه اختیارات هیئت مدیره باشد، اعضای این هیئت به‌تنظیم و تهیه صورت‌جلسه می‌پردازند. برای تغییر محل از شهرستان به‌شهرستانی دیگر، باید پرونده شرکت به‌ درخواست هیئت مدیره و با تصویب صورت‌جلسه، به آن شهرستان ارسال گردد. جهت راهنمایی در حوزه تغییر آدرس شرکت، می‌توانید با متخصصان ما در موسسه حقوقی دادمهر ارتباط برقرار کنید.

تغییر در تعداد شرکای شرکت

ورود و خروج اعضا از شرکت، منجر به‌تغییر تعداد شرکا می‌شود. هنگامی که شریک جدیدی ورود می‌کند، باید تبادل کاملاً واضح باشد. روی کار آمدن اعضای جدید به‌جای قبلی به‌جز اشخاص حقوقی و تبادل فرد جدید با شرکت بین شخص حقیقی و حقوقی، دو حالت ممکن برای این تبادل است. طبق قانون، افراد برای خروج از شرکت اجازه انتقال سهام خود به ‌فرد دیگری را ندارند مگر اینکه تمامی اعضا موافقت کنند. با خروج فرد از شرکت، تمامی حساب‌های او از جمله حساب‌های جاری، برداشت و دارایی بسته می‌شوند.

تغییرات اساسنامه شرکت

هرگاه شرکت تصمیم بر ثبت تغییر در اساسنامه شرکت داشته باشد، می‌تواند نسبت به اصلاح آن اقدام کند. موافقت شرکا و هیئت مدیره جهت این تغییرات الزامی است. موسسه حقوقی دادمهر همراهی خوب برای راهنمایی در حوزه ثبت تغییرات شرکت است. چنانچه مؤسسان بخواهند کل اساسنامه را تغییر دهند، اساسنامه جدید باید به تأیید مجمع برسد. تشریفات قانونی مجمع عمومی فوق‌العاده برای اساسنامه جدید، باید طبق قانون رعایت گردد.

افزایش تعهدات سهام‌داران

تنها تعهد سهام‌دار در شرکت‌های سهامی، پرداخت مبلغ سهم است و به‌عنوان صاحب‌سهم، تعهد دیگری ندارد. تعهد شخصی در مقابل طلبکاران برای سهام‌داران وجود ندارد و شرکت در صورت عدم توانایی در پرداخت دیون خود، نمی‌تواند از سهام‌دار انتظاری داشته باشد. با تغییر اساسنامه نیز نمی‌توان به تعهدات سهام‌دار چیزی افزود و ملاک همان است که سهام‌داران پذیرفته‌اند.

تغییر تابعیت شرکت

یکی از تغییراتی که شامل ثبت است، تغییر تابعیت شرکت است. بر اساس قانون، شرکت‌ها نوعی شخصیت حقوقی به‌شمار می‌روند. بنابراین، برای آن‌ها تابعیت قابل تعریف و استفاده است. در این زمینه به شرکت‌های سهامی اختیاری داده نشده است. پس مجمع عمومی اختیاری در رابطه با تغییر تابعیت شرکت ندارد. در مقابل، برای شرکت‌های مسئولیت محدود این اختیار داده شده و افراد می‌توانند باحضور شرکا و تشکیل جلسه، در رابطه با تغییر تابعیت شرکت به نظری یکسان رسیده و تصمیم‌گیری کنند.

تغییرات تمدید مدیران و بازرسین

تغییرات تمدید مدیران و بازرسان در شرکت، شامل ثبت تغییرات است. برای کسب اطلاعات و راهنمایی در این حوزه می‌توانید از موسسه حقوقی دادمهر کمک بگیرید. این تمهیدات برای شرکت‌های سهامی اجباری بوده و باید در فواصل زمانی مشخص شده انجام شود اما برای شرکت‌های دائمی الزامی وجود ندارد. این نوع تعیین و تمدید برای بازرسان، هر یک سال یک بار انجام می­شود.

تغییر اعضای هیئت مدیره

تمدید و تغییر اعضای هیئت مدیره مانند تغییر و تمدید بازرسین، زیرمجموعه‌ای از تمدید است. این نوع تمدید و تغییر، برای برخی شرکت‌ها الزامی است. تمدیدها باید در بازه‌های زمانی معین انجام شوند. تمدید و تعیین اعضای هیئت مدیره و سهام‌داران، هر دو سال باید انجام شود.

ایجاد شعبه‌

هنگامی که یک شرکت قصد کند برای گسترش فعالیت‌های خود شعبه‌ دیگری را تأسیس نماید، باید نسبت به ثبت این گونه تغییر اقدام کند. مراحل و مدارک مورد نیاز برای این ثبت، همانند فرآیند و مدارک تغییر محل و آدرس شرکت است. اصل صورت‌جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده به‌همراه امضای هیئت‌رئیسه، فهرست حاضرین در مجمع، برگه نمایندگی و نمایندگان اشخاص حقوقی و ارائه اصل آگهی دعوت‌نامه در صورت حضور اکثر سهام‌داران، از جمله مدارک لازم در این فرآیند هستند.

تغییر دارندگان حق امضا

شرکت برای امضا کردن چک‌ها، قراردادها، سفته‌ها و اوراق بهادار یا عادی و اداری به ‌فرد یا افرادی از هیئت مدیره نیاز دارد که دارای حق امضا باشند. تغییر در حق امضای افراد، باید با تصمیم همه اعضای شرکت و سهام‌داران انجام شود. این تغییر پس از تأسیس شرکت، در هر زمانی امکان پذیر و قابل انجام است.

نقل و انتقال سهام

ابتدا لازم است بدانیم چه زمانی باید نسبت به ثبت تغییرات نقل و انتقال سهام شرکت اقدام کرد. هنگامی که شخصی قصد خروج از شرکت را داشته باشد یا فردی جدید بخواهد وارد شود، سهام بین سهام‌داران جابه‌جا می‌شود. در این مواقع، نقل و انتقال سهام شرکت انجام می‌گردد. گاها برای رتبه‌بندی شرکت، افراد امتیازآور به شرکت ورود پیدا می‌کنند که باز هم در حوزه ثبت تغییرات است.

تمدید شرکت

شرکت‌های سهامی جهت ادامه فعالیت و انجام فعالیت‌هایی همچون شرکت در مناقصات و مزایدات و همچنین اجرای پروژه‌های مختلف در موضوع خود، باید در بازه‌های زمانی مشخص نسبت به تمدید شرکت اقدام کنند. این در صورتی است که تمدید شرکت، از جمله ثبت تغییراتی است که در مجمع عمومی فوق‌العاده انجام شده و آگهی می‌شود. برای تمدید شرکت خود می‌توانید از موسسه حقوقی دادمهر کمک بگیرید. شرکت‌های با مسئولیت‌ محدود، نیاز به تمدید شرکت ندارند زیرا مدت فعالیت آن‌ها نامحدود است.

مدت زمان ثبت تغییرات شرکت

چنانچه تغییراتی را در شرکت خود انجام داده‌اید که باید تبت شوند، تنها ۱۲ روز فرصت دارید نسبت به ‌ثبت تغییرات اقدام کنید. به‌طور دقیق‌تر، پس از تهیه و ثبت صورت‌جلسه در سامانه و پذیرش نهایی، به‌مدت ۳ روز فرصت دارید تا مدارک لازمه را تحویل اداره پست دهید. چنانچه بدون اتلاف وقت مراحل ثبت را طی کنید، ۱۰ روز کاری زمان نیاز است. بنابراین پس از ایجاد تغییرات سریعاً اقدام کنید. جهت طی‌شدن سریع این روند گاها پیچیده، می‌توانید از موسسه حقوقی دادمهر و مشاوره تخصصی ما استفاده کنید.

جمع بندی

افرادی که به فکر پیشرفت و رویاهای بزرگ خود هستند، می‌دانند که برای کسب مراتب بالاتر در حوزه خود، باید انعطاف­پذیر بوده و تغییراتی مثبت را در کار ایجاد کنند. در این مقاله، در ارتباط با هر آنچه که جهت ثبت انواع تغییرات شرکت نیاز دارید، صحبت کردیم. مدارک مورد نیاز، مراحل این فرآیند، انواع تغییراتی که باید ثبت گردند و ثبت صورت‌جلسه از جمله عناوینی بود که به‌آن‌ها پرداخته شد.

ثبت این تغییرات می‌تواند به‌ سود یا زیان سازمان‌ها باشد. به همین خاطر، شرکت‌هایی که خودسرانه عمل می‌کنند، ممکن است در آینده آسیب ببینند. تمامی این فرآیندهای ثبت در هر نوعی و برای هر شرکتی را افراد می‌توانند انجام دهند اما کمک گرفتن از موسسه حقوقی دادمهر نیز در اجرای سریع و درست روند تأثیرگذار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطالب را از دست ندهید

پشتیبانی آنلاین واتس اپ دادمهر
ارسال پیام