تفاوت کارت بازرگانی و عضویت در اتاق بازرگانی به زبان ساده

ثبت دادمهر - تفاوت کارت بازرگانی و عضویت در اتاق بازرگانی به زبان ساده

به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟

هزینه اخذ کارت بازرگانی و کارت عضویت

تاجرانی که در اقتصاد فعالیت دارند و گسترۀ فعالیت آن‌ها محدود به ایران نیست، برای انجام امور مربوط تجاری، نیازمند عضویت در اتاق بازرگانی هستند. همۀ این افراد، عضو این اتاق هستند؛ اما آن‌هایی که در کار واردات و صادرات‌اند، باید کارت بازرگانی را دریافت کنند. مرجع صدور کارت بازرگانی، شعب اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران است. هرکس کارت بازرگانی داشته باشد، عضویت نیز دارد.

کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست؟

کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست و بهتر است بگوییم چه اشخاصی کارت عضویت اتاق بازرگانی را تهیه می‌کنند؟ پاسخ: اشخاص تاجری که در دفتر ثبت‌نام تجارتی ثبت نموده‌اند ولی قصد اخذ کارت بازرگانی ندارند. البته بهتر است بگوییم فعلاً قصد اخذ این کارت را ندارند. شعب اتاق بازرگانی در تهران یا شهرستانی که تاجر در آنجا اقامت قانونی دارد، کارت عضویت را صادر می‌کند. صدور این کارت نیاز به ثبت درخواست الکترونیکی در مرجع اتاق بازرگانی دارد. مدت‌زمانی که طی می‌شود، حدود یک ماه است که البته یک مدت میانگین است.

راهنمای ثبت‌نام کارت بازرگانی

مراحل اخذ کارت عضویت بازرگانی به دو بخشِ فرایند الکترونیک و پیگیری حضوری تقسیم می‌شود. در راهنمای ثبت‌نام کارت بازرگانی باید به سایت اتاق مراجعه نمایید، مدارک و اطلاعات خود را به‌صورت دقیق و کامل قرار بدهید و درنهایت منتظر پاسخ کارشناس‌ها باشید. تقاضا در این سایت قرار داده می‌شود، ولی به اتاق شهرستان موردنظر ارسال می‌شود. بدانید که صدور کارت نیازمند گذراندن دوره‌ها و کلاس‌هایی است که جز با حضور خود متقاضی میسر نیست. برای راهنمای ثبت‌نام کارت بازرگانی با کارشناسان ثبت دادمهر تماس بگیرید.

کارت بازرگانی و عضویت در اتاق بازرگانی از سه منظر با هم تفاوت دارند:

مزایای کارت بازرگانی

اما تفاوت عضویت و مالک کارت بازرگانی آن است که به افراد صرفاً عضو، مالیات تعلق نخواهد گرفت

تفاوت در مدارک لازم

مدارک لازم برای اخذ عضویت اتاق بازرگانی

برای عضویت شخص حقیقی:

برای عضویت شخص حقوقی (شرکت‌ها):

مدارک لازم برای اخذ کارت بازرگانی

برای اشخاص حقوقی:

برای اشخاص حقیقی:

پشتیبانی آنلاین واتس اپ دادمهر
ارسال پیام